بیماری خود ایمنی و درمان NO FURTHER A MYSTERY

بیماری خود ایمنی و درمان No Further a Mystery

بیماری خود ایمنی و درمان No Further a Mystery

Blog Article

غده تیروئید مسئول تولید و ذخیره هورمون‌هایی است که به مدیریت عملکردهای مختلف بدن از جمله ضربان قلب و فشار خون کمک می‌کنند.

مطالب بخش پزشکی و سلامت سایت نایریکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند.

فاگوسیت‌ها، سلول‌هایی هستند که عوامل خارجی را پس از شناسایی به روش فاگوسیتوز از بین می‌برند. این روش به این ترتیب است که ابتدا فاگوسیت‌ها اطراف سلول‌های خارجی را با غشای خود در بر می‌گیرند و سپس آن‌ها را به درون خود برده و با آنزیم‌های درون سلولی خود هضم می‌کنند.

برخی از تحقیقات نشان داده‌اند که فشار خون پایین ژنتیکی است. اگر والدین شما فشار خون پایینی داشته باشند، این امکان وجود دارد که شما این اختلال را از آنها به ارث ببرید.

سیستم ایمنی بدن در تمام سنین قابلیت حفاظت از بدن را دارد اما هر چه سن افزایش می‌یابد بر قدرت این سیستم افزوده می‌شود. در بزرگسالان به دلیل مواجه با پاتوژن‌های مختلف و متعدد، این سیستم بهتر می‌تواند در مقابل عوامل خارجی روش دفاعی صحیح را اتخاذ کند. به همین دلیل است که بزرگسالان نسبت به کودکان کمتر دچار بیماری می‌شوند.

همچنین بخوانید:  دیابت: انواع، علائم، عوارض، درمان قطعی بیماری دیابت با طب سنتی / دیابت عصبی

سالمندان باید در رژیم غذایی خود از غذاهای سبک و کم کالری استفاده کنند .

پیسی درمان ندارد. به‌هرحال، درمان‌های خانگی متعدد برای پیسی به بهترشدن شرایط و آرام‌ترکردن شما کمک‌می‌کنند. یکی از این درمان‌های فوق‌العاده که قصدد اریم در این مقاله معرفی‌کنیم روغن فلفل‌سیاه است. پپرین موجود در روغن فلفل‌سیاه به این مزیت کمک‌می‌کند.

فیلم آموزش فارماکولوژی یا داروشناسی داروهای موثر بر دستگاه گوارش، خون و روماتولوژی در درمان بیماری های خود ایمنی فرادرس کلیک کنید

اما برخی از افراد علائمی نظیر سرگیجه و بی‌حال شدن را گزارش می‌دهند. فشار خون در برخی موارد خیلی خطرناک است، بنابراین آشنایی با علل آن، تشخیص و درمان به‌موقع این عارضه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

البته گلیمپراید، گلیپیزید و گلیبورید،‌ داروهای جدیدتری هستند که عوارض جانبی کمتری ایجاد کرده و به بهبود نشانه های دیایت کمک می‌کنند.

سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو

در مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها باید به این نکته توجه کرد که این داروها باید مطابق تجویز و در مدت زمان معین مصرف شوند.

گلبول‌های سفید درون بدن در مکان‌های مختلفی ذخیره می‌شوند که به آن‌ها ارگان‌های لنفاوی گفته می‌شود. از جمله این ارگان‌های لنفاوی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

Report this page